Tvoja #odličnaideja

Tečaj je bio iznimno koristan jer sam već dulji period vremena imala ideju u svojoj glavi a nisam znala što i kako s njom. Uz stručno vodstvo, korak po korak, moja ideja se počela pretakati na papir i počela je dobivati formu, jasno se iskristalizirala, isčistila i postavila na noge. Sada je spremna za korak dalje u realizaciji.

Emilija Korač

Tvoja #odlicnaideja nadohvat je ruke

Još jedna Ivana https://m.facebook.com/ciscenjeRESCUEco/?ref=bookmarks

Super tecaj. I da ideja ne uspije know how zlata vrijedi

Nino

Inspirativan tečaj koji točno na pravi način osnažuje pojedinca u uobličavanju poslovne ideje.

Saša Radić , Radni terapeut www.artisincludum.hr

Bez obzira koliko ste u poduzetništvu, ili se tek namjeravate upustiti, svako AHA će vam dobro doći, a na ovom tečaju ćete ih sigurno imati dosta.

Karmen

Napisala sam da su zadaci teški, što ne znači da mi to nije odgovaralo! Naprotiv! Zahtjevnost i ozbiljan pristup prema poslu i razradi poslovnog plana je potrebna. Teški su, ali ne na način da odustaneš od njih, nego da shvatiš s kojim možebitnim preprekama si suočen na putu od ideje do realizacije iste. Uvijek je dobro pogledati ono o čem misliš godinama iz malo drugačijeg kuta i sabrati sve misli i ideje na jedno mjesto. Na ovaj način je to bilo puno lakše učiniti, do te mjere da se sad osjećam spremno napisati poslovni plan i predati ga u ruke države :D. Hvala ti Dijana.

Andreja Hotko Pavić www.soulcraftzone.com

Odlican predavac, strukturiran tecaj, korak po korak do realizacije..prezadovoljna sam!

Marijana Saric

Dijana je obuhvatila sve segmente od ideje do realizacije .Smatram da na papiru i samim načinom vođenja grupe je pokazala visoki stupanj kompetentnosti oko teme Od Ideje do realizacije . Na svakom je da odluči dal će krenuti u Hrvatskoj u poduzetničkr vode . Ja svakako hoću dok odradim posao u Austriji isto kao poduzetnica .

Mirjana 90 min sa uspješnim poslovnim ženama

Nadasve jednostavno, poučno i motivirajuće

Mija

Moja ideja se u ovom tečaju napokon čini ostvariva.

Sonja

Odličan tečaj. Od teške problematike početnika- kako i što prvo, uz opuštene, kreativne i motivirajuće zadatke do Aha efekta i cijelog plana u samo par tjedana! Zvuči nemoguće, ali usudi se probati 😉

Nikolina

Ovo funkcionira,ne treba mijenjati.

Zvonka Zg...fb Zvonka Zg FB

Način raščlambe ideje prezentiran modulima tečaja Tvoja odlična ideja izuzetno je dobar u sagledavanju svih segmenata važnih u realizaciji same ideje. Omogućuje detaljan pristup ideji i svim njezinim segmentima važnima kako za realizaciju, tako i za održivost. Dodatni plus je u tome što je tečaj doista vođen i što se napredak sudionika kvalitetno prati kako ne bi zaostajali za drugima. Vjerujem da će tečaj biti mnogima koristan u razradi i realizaciji svoje ideje!

Marijeta Matijaš, poslovna savjetnica i lektorica www.kreacija.info, www.poslovnakomunikacija.com