web analytics

OTPORNI NA STRES – TRE® programi

TRE® je sistem vježbi koji, kontrolirano inducirajući prirodni mehanizam vibriranja i tremora mišića, vodi naš organizam prema stanju vitalnosti, smirenosti i ravnoteže. Tehnika je prikladna i prilagodljiva i za osobe koje radne dane provode za stolom, ali i za vrhunske sportaše.

TRE® je inovativna ali jednostavna praksa s kojom vas upoznajemo kroz nekoliko dolazaka, i nakon toga je možete nastaviti raditi samostalno. Vrlo često već od prvog termina rezultira osjetnim osjećajem otpuštanja napetosti, a redovitom praksom taj osjećaj počinje biti kontinuirano prisutan.

Ova praksa osvješćuje osjećaj samoregulacije, postavljanja zdravih granica prema situacijama koje su vam stresne, i podiže vašu sposobnost da na sve situacije reagirate smireno i na za vas najbolji način. Vremenom zaista možete osjetiti kako postajete otporni na stres, te da vas sve manje podražaja može izbaciti iz ravnoteže. Ovo je prirodna reakcija koja dolazi iz bioloških mehanizama uravnoteženja vašeg nervnog sustava na kojoj je, između ostalog,utemeljena teoretska osnova TRE® prakse.

Najčešći feedback klijenata nakon prve prakse je veliki osjećaj smirenosti, a zanimljivo je da je dobar dio klijenata primjetio da su im se nakon prakticiranja TRE®-a “otvorila” rješenja izazova kojima su se već neko vrijeme bavili. Više o samoj tehnici pročitajte >>>ovdje .

Dojmove klijenata pročitajte >>>ovdje

BULLETPROOF NA STRES TRE® programi

Namjenjeni su osobama koji žele individualni, osobni pristup i potpunu posvećenost voditeljice njihovom osobnom ritmu otpuštanja obrazaca napetosti. Pristup je prilagođen zahtjevnim klijentima i korporativnom okviru.

Svi sessioni se održavaju u našem prostoru okrenutom prema šumi, s pogledom na Medvedgrad i na grad – naši klijenti ga obično zovu “oaza mira”, a naš interni naziv je “Vila Brunhilda”, po mački koja je prije 20 godina carevala livadom na kojoj se kasnije izgrađen naš prostor.

VIP program – individualni rad 1:1

TEAM program – za male timove do 3 osobe. Preporuka je da se timovi grupiraju prema osobnom afinitetu, kako bi se ljudi u njima bili u ugodnom i prijateljskom okruženju.

Preporučena dinamika početka prakse su 4 termina u ritmu 1 x tjedno, te nastavak prema dogovoru.

Radionice vodi Dijana Novak Krešić, certificirani TRE® provider.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top