web analytics

Studeni je u toku, a Ti …

… razmišljaš o pokretanju svog posla, ali ne znaš od kuda krenuti?

Htjela bi od onoga što voliš raditi napraviti isplativ poslovni model?

Što kažeš na jednostavan alat za praćenje i planiranje svojih prihoda?

Ako si planirala ove godine početi sa svojim novim poslovnim planovima , sad je vrijeme za se zaletiš kako te Nova ne bi dočeka na istoj točki s koje si u nju krenula!

Planiraš li sljedeće godine punim jedrima krenuti u novi poslovni početak?


Ako si s vremenom i novcima “na knap” ovdje su 2 brzopotezna rješenja koja će ti pomoći da jasno sagledaš, dobro izračunaš i pametno razmisliš kako okrenuti poslovna jedra da uhvate i zadovoljstvo i profit u jednom potezu.

Nudim ti 2 webinara u kojima sam sažela esenciju osnova za uspjeh Tvog poslovnog poduhvata – svaki je fokusiran na jedan biti element:

1 – Kako prepoznati Ideju s potencijalom posla?>>> (link)

Održava se na 2 načina: kao Radionica u živo u Zagrebu, ili kao Webinar.  Upoznati ćeš se s 4 testa koje tvoja Ideja mora zadovoljiti da bi imala potencijal za uspješan posao, i načinom kako ih provesti da je ocijeniš.

2 – Tvoj Plan za Profit>>>(link)

Webinar koji će tvoju najbolju ideju prevesti u igru brojeva, kako bi od sada mogla planirati aktivnosti koje Ti donose željeni profit. Radni naslov ovog webinara je bio – kako, sama radeći ono što voliš, ući u PDV   – jer kada poznaješ svoje kalkulacije možeš planirati i povećanje mjerila svojeg posla. I ne, ne moraš ući u PDV, on je spomenut samo radi reda veličine cilja koji težimo premašiti.

Koliko i kako?

Svaki webinar (ili radionica) traje oko 60-75minuta. Ovdje saznaj o načinu kako izgleda webinar>>>

Cijena 1 webinara je 97kn.

Cijena radionice u živo u Zagrebu je 120kn.

Datumi:

Webinar: Kako prepoznati Ideju s potencijalom posla?   ___ Ponedjeljak 3.12.2018, od 18 do 19 sati.

Radionica u živo: Kako prepoznati Ideju s potencijalom posla?  ___ Ponedjeljak 1o.12.2018. , od 18 do 19 sati. / Na radionici ima mjesta za 8 osoba

Webinar: Tvoj Plan za Profit    _____  Srijeda, 5.12.2018, od 18 do 19 sati.

Link za prijavu se nalazi na dnu stranice svakog webinara. Platiti se može kreditnim karticama (i na rate) ili direktno na naš žiro račun.

Za svaki webinar ili radionicu se prijavljuješ posebno. Ako tek razmišljaš o kretanju u svoj posao, moja preporuka je da kreneš redom – prvo točka 1 pa 2. Ako si već u svom poslu, slobodno se priključi samo u webinar 2.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top