web analytics

Otporni na stres s TRE®

TRE je pomogao onom dijelu mene koji je tražio pažnju i olakšanje. Osjećala sam se puna energije i svjesnosti. kako je praksa napredovala osjetila sa i onaj tamniji dio sebe, ali ne kroz negativno negativno nego kao iscjeljujuće iskustvo. Osjećala sam se vrlo sigurno i slobodno da se prepustim iskustvu kakvo god bude, bez pritiska i otvorena za sve što se može desiti. ovo je vrlo jednostavna i zabavna tehnika koju bi mogla (i vjerojatno htjela) prakticirati i moja baka.

Jasna B.

Osjetila sam djelovanje TRE-a odmah, već na prvoj radionici. Ono čega se posebno sjećam je glas voditeljice, koji mi je pomogao da se opustim i vježbam bez primisli o tome da li radim ispravno ili ne. Nakon radionice sam se osjećala jako opušteno, i to je trajalo cijeli taj dan, što je bilo posebno ugodno.

Cijela atmosfera radionice je bila kao balon koji mi je donio ogroman osjećaj lakoće.

Nina K.

TRE tečaj pomogao mi je uvelike u vrlo stresnoj zivotnoj situaciji .... treninzi su bili najbolji moguci alat u svakodnevnici, pomazuci da napravim vrijeme za sebe i osjetim znacajno olakšanje nakon svakog treninga I sagledavajuci svoju situaciju svaki puta sve jednostavnijom.

Oduševljena sam citavim konceptom treninga I laganim vjezbama za koje nisu potrebne ranije pripreme.

Osjecaj nakon treninga je neprocjenjiv

Mirela K.

Prvi trening je bio osvježavajući, kao dobar san. Drugi trening me je pomaknuo iz osjećaja zaglavljenosti koji sam imala dan prije, drugi dan sam bila kao "nova ja".  Pasala mi je atmosfera u kojoj smo vježbali, muzika, meditacija, i osjećala sam se sigurno i opušteno. Svakako ću nastaviti sa vježbanjem i preporučiti i prijateljima, jer je ovo jednostavna i vrlo korisna tehnika.

Anamarija V.

Prakticiranje metode pomoglo mi je smanjiti razinu stresa, smirenija sam i lakse prihvacam
izazove iz okoline, lakse se fokusiram i mozak mi radi 100 na sat( produktivno)
Kod prve sesije bilo mi je cudno pustiti da tijelo radi svoje,, ali sam se brzo naviknula i
prihvatila to kao nesto zabavno i sigurno.
Voditeljičina stalazenost i smirenost potpuno mi je ulijevala povjerenje i osjecaj sigurnosti
Metoda je jednostavna i ucinkovita i svakako cu preporuciti metodu prijateljima zbog jednostavnosti prakticiranja i rezultata.

Elizabeta M.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top