web analytics

Otporan na Stres s TRE® – mini-grupa za 3 polaznika

Radionice za one koji žele naučiti i/ili obnoviti znanje tehnike TRE® (tension release exercise), kako bi angažirali svoje prirodno ugrađene potencijale otpuštanja dnevnog i kroničnog stresa.

TRE® jednostavna opuštajuća tehnika kojom se naš organizam dovodi u stanje pokretne meditacije. Vjerujem da pojmovi “organizam” “pokretna” i “meditacija” napisani zajedno zvuče neobično – ali to je upravo ono ono što se u praksi TRE događa – laganim vježbama otvaramo mogućnost svojem organizmu da se kroz ugodnu vibraciju riješi napetosti pohranjene u mišićima, vezivnim tkivima i nervnom sustavu, i to sve zajedno čini neizmjerno ugodno i opuštajuće iskustvo.

Vježbe su jednostavne i potrebno je nekoliko puta odvježbati uz certificiranog providera TRE® prakse, kako bi nakon toga mogli praksu nastaviti sami. TRE® je prilagođen i ljudima koji rade sjedeći, ali i vrhunskim sportašima, i jednima i drugima će pomoći da riješe ograničenja i povećaju granice sposobnosti svojeg organizma.

Tehnika i način rada je prilagođen i korporativnim standardima.

“Otporan na Stres s TRE”

Program se sastoji od 4 tjedna dolaska, u mini grupi od samo 3 polaznika.

Svaka grupa se sastaje 4x, i nakon toga ćeš znati praksu nastaviti sam.

Ovako TRE izgleda kod nas:

U ovako malog grupi dobijaš najbolju varijantu prakse: potpunu pažnju voditeljice Tvojem procesu otpuštanja stresa, i snagu i podršku grupe.

Cijena za sva 4 dolaska je 480kn.

Svoje mjesto rezerviraš prijavom na mail dnk@dnk.com.hr

Rezervaciju potvrđuješ uplatom koju je potrebno izvršiti 3 dana prije početka grupe. Podatke za uplatu ćeš dobiti mailom, odmah po prijavi.

Platiti se može kreditnom karticom (Visa, Maestro i Mastercard jednokratno, ili Visa i Mastercard karticama ZABA-e do 6 rata) ili na žiro račun poduzeća (podaci u mailu). Za sve uplate izdajemo račun.

Sljedeći termin početka mini grupe je u planu – javite se porukom ili mailom!

Imaš pitanje? Pošalji poruku ili mail na dnk@dnk.com.hr.

O TRE® praksi

TRE® praksa kod većine ljudi od prvog termina rezultira osjetnim osjećajem otpuštanja napetosti, a redovitim vježbanjem taj osjećaj počinje biti kontinuirano prisutan.

TRE® je sistem vježbi koji, kontrolirano inducirajući prirodni mehanizam vibriranja i tremora mišića, vodi naš organizam prema stanju vitalnosti, smirenosti i ravnoteže. Tehnika je prikladna i prilagodljiva i za osobe koje radne dane provode za stolom, ali i za vrhunske sportaše.

Više o praksi pročitaj na našoj stranici >>>>

Mogla bih ti danima pričati o osjećaju savršenog opuštanja nakon TRE prakse – i nakon tri i pol godine mi je još uvijek nevjerojatno kako nešto tako jednostavno može biti toliko djelotvorno.

Još više je fascinantan naš organizam, čiji savršen sustav uz malu pomoć, prirodno teži doći u svoje prirodno i harminično stanje. Osobno, preferiram baš takve prakse – one koje slijede prirodni tempo i koriste mehanizme koji već postoje u našem tijelu i umu – što je i razlog zašto je TRE praksa koju i sama redovito radim, i koja mi pomaže podići nivo spremnosti za sve izazove koje život donosi.

Svoj prvi susret s TRE sam opisala u članku koji možeš pronaći ovdje >>>>

Dojmovi s naših radionica

“Prakticiranje metode pomoglo mi je smanjiti razinu stresa, smirenija sam i lakse prihvacam
izazove iz okoline, lakse se fokusiram i mozak mi radi 100 na sat( produktivno)
Kod prve sesije bilo mi je cudno pustiti da tijelo radi svoje,, ali sam se brzo naviknula i
prihvatila to kao nesto zabavno i sigurno.
Voditeljičina stalazenost i smirenost potpuno mi je ulijevala povjerenje i osjecaj sigurnosti
Metoda je jednostavna i ucinkovita i svakako cu preporuciti metodu prijateljima zbog jednostavnosti prakticiranja i rezultata…” pročitaj više >>>>

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top