web analytics

O meni

Svojom jedinstvenom kombinacijom znanja i vještina pomažem Ti pretočiti Tvoje ideje u autentični poslovni model, u kojem će se na najbolji način sresti Tvoja inovativnost i zadovoljstvo Tvojih klijenata.

Moj poslovni model, osim klasičnih, uključuje i digitalne interaktivne online programe, webinare i tečajeve, tako da i TI pomažem i u digitalizaciji poslovnih procesa, lansiranju Tvojih online usluga, te u automatizaciji i povećanju mjerila Tvojeg posla.

Metodologija koju primjenjujem je Design Thinking – kreativni način rješavanja izazova i razvoja novih proizvoda, koji u svom fokusu ima potrebe klijenta i traženje rješenja koje će objediniti najbolje za klijenta, ali i autentičnost, izvedivost i isplativost Tvojeg rješenja.

Uz to Ti asistiram da postaneš Otporan na stres uz TRE (Tension Release Exercise – inovativnu praksu za otpuštanje napetosti), jer kada si takav postaješ i Efikasan, Poduzetan, Otvoren prilikama i Genijalnim idejama koje čekaju svoj red da ti padnu na pamet – postaješ najbolja varijanta Tebe.

Moje iskustvo

Kao arhitekt Ti mogu sa sigurnošću reći da je građenje poslovnog uspjeha vrlo slično građenju zgrada – treba Ti odličan temelj, solidna struktura, kreativan i inovativan dizajn.

Kao voditelj projekata i investicija u građevinarstvu, mogu Ti reći da je i tvoj troškovnik mora imati brojeve ispisane zelenom bojom. I da dobro baratam različitim excelicama.

Kao poduzetnik sam prošla, unazad gledano zanimljiv put koji me vodio od vlasnice galerije u centru grada, do suvlasnice i direktorice građevinske firme specijalizirane za interijere visoke klase. Ukupno 8 godina intenzivnog iskustva.

Arhitekt je i onaj koji pomaže drugima od njihovih želja, snova i preferencija napraviti strukturu koja im omogućava ugodan i sretan život – što je istovremeno i najbolja moguća definicija coachinga u kojoj sam se oduvijek prepoznavala. Neslužbenim početkom moje coaching karijere mogu proglasiti kreativne radionice 2002 godine, a službenim početkom moj autorski tečaj o kreativnosti 2013. Moja odluka da se potpuno okrenem radu s ljudima se dogodila 2014, kada sam krenula na edukacije različitih coaching tehnika i kreativnih načina razvoja poslovnih ideja i od tada nisam stala s praksom, ali i s učenjem.

Moja edukacija

Foundations in Design Thinking certificate, IDEO U

Executive coaching, LQ Zagreb i AoEC London

Scrum Master certifikat, CROZ, Zagreb

Terapeutic Photography education workshop with Judy Weiser, Bologna

Clinical Expressive Arts Therapy, 2god edukacije + 2god asistiranja na sljedećoj edukaciji, voditelj dr. Avi Goren Bar PhD, Zagreb

NLP Master practitioner, Life coach, Emotional intelligence coach, Weight loss coach – Global NLP, Amsterdam

Wingvawe coach, NLP Akademija, Zagreb

TRE® certified provider, with David Berceli & Fiona Liebowitz, Bucharest

MA Arhitekture, Zagreb

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top