O meni

DNK = Dijana Novak Krešić

Moja misija je pomoći da pronađeš svoj “tajni sastojak”, da se između Tebe i svijeta dogodi “klik uspjeha” i da ono o čemu sanjaš postane stvaran, uspješan plan, i u konačnici isto takav posao.

Moj način rada je pružiti Ti podršku u procesu pronalaženja Tvojih autentičnih načina, u propitkivanju načina aktivacije Tvoje poslovne kreativnosti, Tvojih vještina i znanja, i vodstvo u kombiniranju istih tako da stvoriš svoj autentični brend i profitabilan poslovni model.

Moj način rada uključuje i klasične, osobne radionice, ali i rad putem virtualnih, online platformi, i mogu ti pomoći da i svoje poslovanje podigneš na njih, kako bi povećao mjerilo svog poslovanja i automatizirao ga.

Uz sve ovo, mogu Ti asistirati da postaneš Otporan na stres, jer kada si takav postaješ i Efikasan, Poduzetan, Otvoren prilikama i Genijalnim idejama koje čekaju svoj red da ti padnu na pamet – postaješ najbolja varijanta Tebe.

Moje iskustvo

Kao arhitekt Ti mogu sa sigurnošću reći da je građenje poslovnog uspjeha vrlo slično građenju zgrada – treba Ti odličan temelj, solidna struktura, kreativan i inovativan dizajn.

Kao voditelj projekata i investicija u građevinarstvu, mogu Ti reći da je i tvoj troškovnik mora imati brojeve ispisane zelenom bojom. I da dobro baratam različitim excelicama.

Kao poduzetnik sam prošla, unazad gledano zanimljiv put koji je vodio od vlasnice poklon galerije do suvlasnice i direktorice građevinske firme specijalizirane za interijere visoke klase, i recesije. Ukupno 8 godina intenzivnog iskustva.

U svom srcu sam oduvijek bila coach, sjećam se kako sam još u osnovnoj školi uživala učiti mlađe djevojčice novim vještinama. Taj dio moje osobnosti je uvijek bio prisutan, prvo spontano, a potom svjesno i organizirano. Neslužbenim poslovnim početkom mogu proglasiti kreativne radionice 2002 godine, a službenim početkom moj autorski tečaj o kreativnosti 2013. Definitivno je sve bilo jasno 2014 kada sam krenula na edukacije različitih coaching tehnika i kreativnih načina razvoja poslovnih ideja i od tada nisam stala s učenjem. Od 2014 imam i svoju praksu, prvo paralelno uz “dnevni” posao, a već neko vrijeme je to moje glavno zanimanje.

Moja edukacija

Foundations in Design Thinking certificate, IDEO U

Executive coaching, LQ Zagreb i AoEC London

Scrum Master certifikat, CROZ, Zagreb

Terapeutic Photography education workshop with Judy Weiser, Bologna

Clinical Expressive Arts Therapy, dvogodišnja edukacija, voditelj dr. Avi Goren Bar PhD, Zagreb

NLP Master practitioner, Life coach, Emotional intelligence coach, Weight loss coach – Global NLP, Amsterdam

Wingvawe coach, NLP Akademija, Zagreb

TRE® certified provider, with David Berceli & Fiona Liebowitz, Bucharest

MA Arhitekture, Zagreb