Od Tvoje najbolje Ideje do profita

Imala sam ideju sto želim raditi, već radim neko vrijeme na njoj, pišem koncept i materijale, ali sam je željela procisiti i profiltrirati kroz ovaj program.

Očekivala sam korak po korak vođenje od ideje do profita, sto sam i dobila.

Paralelno sam pustila da me vodi i kroz ideju koju uopce nisam imala pa me zanimalo gdje cu doci. (ne salim se). Izlazila je iz liste talenata koje imamo. Dosla je i ona do konktetnog naziva  i uklopit ce se u prvotnu ideju Dobila sam potvrdu da sam dobro zamislila svoj koncept, ali i krila da ne držim sliku sitnom. Parole "Dream big" postaju konkretne kroz ovaj program.

Ostala je u temi koju sam željela raditi, ali se povećao opseg i definirali su se konkretni koraci kroz podprojekte. Tocnije, razvijam prvo na malo, a slika vremenom raste.

Program me opustio dok sam razmisljala i sanjala o svom novom idealnom poslu. Ohrabrio da se ubrzam i da ne stajem. Procistio ideju da ja to mogu i da cu imati klijente.

Imala sam "aha" trenutke prvo kod sagledavanja same sebe u pozitivnom svjetlu. Ispada da neke stvari koje se meni prodrazumijevaju, imaju vecu tezinu drugima nego sam mislila.

Zadovoljna sam 5/5.

Očekivala sam da cemo se baviti i osobnim manama i slabostima, međutim.njih sam svjesna i ovako i onako. Jedan ovakav program ih neće rijesiti i to je jedna sasvim druga radionica. Mislim da je ovo dobar koncept u kojemu se postepeno gradi i osobno samopouzdanje i razvija projekt sam po sebi.

Isplatili su se vrijeme i trud uloženi u ovaj projekt.

Sviđa mi se jer program nije strogo ekonomska, suha priča, a nije ni ledbenje u zraku – samo želite i to ce se ostvariti. Kao i dobar arhitektonski projekt ovo je program od ideje do konkretnoga.

Vedrana Grgić Arhitektica i poduzetnica

Kada sam krenula u program imala sam neku viziju kakva bi to moja ideja mogla biti i kako bi ju mogla proširiti ali pošto sam još nova u tome moja očekivanja su bila da propitam i odlučim kojim putem ću ići.  Tako da su moja očekivanja bila pozitivna.
Kako smo prolazili kroz module moja ideja je počela dobivati neki smisao i smjernice kako ju realizirati. Sada sam u fazi proširenja te ideje i pronalasku klijenata.
Program kao takav mi je pomogao uvidjeti gdje su moji nedostaci i u kojem smjeru je potrebno ići kako bi stvorila neku poslovnu ideju. Jako sam zadovoljna sa ovom programom dosta toga pruža potiče na razmišljanje i daje neku nadu za buduće poslovne uspjehe. Svaki je početak težak ali smatram da je ovaj program poticaj za poduzetnike koji još točno ne znaju u kojem bi smjeru htjeli ići.  Meni je stvarno to pomoglo te preporučujem svakome da prođe ovaj program.

.

Marija Kukolja poduzetnica

Sada s 4 godišnjim iskustvom vlastitog biznisa dobila i uvid o tome što i kako sam radila. ...Da su mi bili dani ovi alati na početku, puno stvari bi mi bilo jasnije, a i lakše. Sve što si lijepo strukturirala webinarom, radila sam intuitivno i sistemom pokušaja i pogrešaka. Sva sreća, izdržala sam.

Znači, bila bih pošteđena puno tapkanja u magli. najjači alati koje si nam dala su meni exel tablica s planiranjem prihoda, jer tada sve postaje egzaktno. i hoćeš, nećeš, energija se usmjerava realizaciji napisanog. nema zujanja. i, ono što sam kroz vlastito iskustvo teško odradila - vježba samopouzdanja. eh, da je bila, tko zna možda bih bila sad u boljoj poziciji

Natalija Urlich Pećarina Vlasnica prvog funkcionalnog kazališta Lutonjica