OD TVOJE NAJBOLJE IDEJE DO PROFITA

Građenje posla traži ulog vremena i novaca. Ovaj program je napravljen s ciljem da Ti to napraviš brže i bolje.

Program namjenjen Tebi koji želiš prepoznati baš onu od svojih Ideja koja ima potencijala postati Tvoj najbolji poslovni plan. Program možeš odraditi u grupi (online) i individualno (uživo, 1:1, u Zagrebu).

Grupni program je organiziran kao online coaching program s uključenom FB grupnom i individualnom coaching podrškom, te dodatnim bonusima.

Posao postaje Lifestyle posao zato jer je dijete ljubavi, ali ga kroz život guraju:

1. dobro i detaljno razrađena ideja

2. prizemljen mindset koji je istovremeno otvoren prema nebu

3. isplativ poslovni plan i istražena igra velikih poslovnih brojeva

4. i sve to kroz fokus na zadovoljavanje potreba klijenta

Točno ovo je plan zadataka koje sam Ti pripremila u programu OD TVOJE NAJBOLJE IDEJE DO PROFITA. Na ovim zadacima ćeš uz moju podršku raditi kroz prva 2 mjeseca programa.

Moj cilj je da Ti sa ovog programa odeš sa novom i/ili razrađenom idejom, i isplativim, provedivim poslovnim planom.

Zato sam u program uključila i još dva mjeseca intenzivne grupne podrške, kako bih Ti mogla pružiti adekvatnu podršku u “spuštanju” Tvojih planova u stvaran život.

Svaki modul nosi svoje zadatke pomoću kojih ćemo proći kroz sve faze: od vaših ideja i vještina do poslovnog modela, financijskog plana i testiranja. Cilj programa je na kraju njega imaš isplativ, funkcionalan i isproban poslovni model, i da znaš koji su sljedeći koraci na Tvom putu.

Sljedeci online program počinje krajem Svibnja, cijena mu je još uvijek promotivna – 942kn (puna cijena je 1.450kn).

Kotizaciju možeš uplatiti ovdje, preko sustava Entrio (vrijeme za uplate produženo do nedjelje 27.5.), ili nam poslati svoje podatke svoje firme kako bismo Ti napravili ponudu.

Ovaj program uključuje:

  • 7 modula sa zadacima koji će Te voditi od brainstorminga ideja do izrade poslovnog plana
  • peer grupu – posebnu tajnu FB grupu namjenjenu samo polaznicima programa
  • moju coaching podršku uz svaki zadatak – tjedni prostor za pitanja i odgovore u FB grupi
  • individualnu coaching podršku – 60 min – koju možeš koristiti i u 2 x 30 minuta / skype – ukoliko si u Zagrebu, moguć je dogovor u živo
  • bonus webinare

Bonus webinari:

  • “Put do Lifestyle posla” – uvodni webinar koji si imalo priliku odgledati prije programa, a koji će nakon početka programa biti dostupan samo ovdje
  • “Moj osobni brend je …” – webinar sa zadacima za istraživanje potencijala za brendiranje Tvog poslovnog modela
  • mogućnost višekratnog besplatnog ponavljanja online programa – samo se javiš prije početka novog ciklusa i biti ćeš uključen u sljedeću grupu

Cijeli program je organiziran online, tako da zadatke radite prema Tvom vlastitiom redu i rasporedu, u vrijeme kada Ti najviše odgovara.

Iskustvo svih dosadašnjih polaznika (naravno, onih koji su uredno radili na zadacima) je da su program završili sa razrađenim idejama i planom za sljedeće korake u svom poslu.

Ovaj program je namjenjen

– vama, ako imate talente, znanja i ideje koje želite pretočiti u glavnu ili dodatnu zaradu, a ne znate gdje točno započeti
– vama, ako ste već poduzetnici i želite razviti neke nove ideje
– vama, ako želite sve svoje talente i mogućnosti pretočiti u najisplativiji poslovni model i krenuti u posao s planom
– vama, ako želite na svoj način raditi ili radite s drugim ljudima (usluge)
– vama, ako imate neku svoju posebnu ideju što biste htjeli, i želite je razbistriti i istražiti mogućnosti zarade
– vama, ako želite biti sigurni da je vas posao osnovan na realnom finacijskom planu
– vama, ako vas zanima ideja održivog rasta i razvoja posla
– vama, ako želite brainstormati i razmjeniti mišljenja oko mogućnosti ostvarivanja Lifestyle posla u Hrvatskoj

Ovaj webinar nije za osobe koje se žele, bez osobnog udjela i autentičnog pristupa baviti prodajom tuđe robe, i posebno nije namjenjen dropshippingu.

Komentari naših dosadašnjih polaznica

ČPP – Često postavljana pitanja i odgovori na njih

Za koga je ovaj program?

Za osobe koje žele brainstormirati svoje ideje, pronaći onu koja ima potencijala postati dobar poslovni plan, razmisliti o poslovnom modelu koji je isplativ. Za osobe koje su aktivne i koje se zaista žele primiti posla.

Za koga nije ovaj program?

Za osobe koje su svoju ideju razvili do kraja. za osobe koje nisu spremne uložiti u razvoj svojih planova i koje žele uspjeh ili zaradu preko noći.

Kako je organiziran grupni online program?

Grupni tečaj je organiziran tako da po uplati od mene dobiješ korisničko ime i password za stranicu na kojoj će biti materijali programa. Moduli idu u razmaku od 4 do 7 dana, pratiti ću tempo grupe, a svaki puta kada dodam sljedećeg ću Ti poslati mail. Zadaci će ti biti objašnjeni u videima, i radiš ih sam. Naći ćeš se u tajnoj FB grupi u kojoj će biti samo osobe koje su u programu s tobom. Imat ćemo tjedni prostor na pitanja na koja ću redovno odgovarati. Za korištenje Tvojih individualnih termina ćemo se posebno dogovoriti. I sve će ti biti jasnije putem.

Što nije uključeno u online program?

Ovo je program koji prema mojoj strukturi radiš sam, u svoje vrijeme, kako ti odgovara. Koliko ćeš i kako uložiti u program ovisi samo o tebi, ja to neću procjenjivati niti evaluirati. Ne radim procjenu ili evaluaciju konačnog plana, a uspjeh plana također ovisi samo o tebi. Ja sam ovdje da ti pomognem da izvučeš najbolje iz sebe i svojih ideja.

Koliko vremena imam pristup modulima?

Puna 4 mjeseca, koliko program traje. nakon toga će možeš ispočetka uključiti u sljedeći ili bilo koji kasniji program, i ponovo imati pristup materijalima na 4 mjeseca.

Koliko puta mogu ponavljati online program?

Koliko god želiš, dok god program kao takav postoji.

Ako izaberem VIP 1:1 program, kako ga mogu ponoviti?

VIP program radimo na savjetovanjima, uživo. dobiti ćeš iste zadatke, ali će moja podrška biti posvećena samo tebi. Ako odradiš cijeli VIP program i ako ga nakon toga želiš ponoviti, možeš se uključiti u online grupnu varijantu programa i ponavljati ga koliko god puta želiš.

Cijena programa?

Online grupni program u ovom trenutku košta 942kn.

Ako kasnije program želiš ponoviti, a cijena mu je promijenjena, ne plaćaš nadoplatu.

Ako nisam zadovoljan da li mi vraćaš novac?

Ako nisi zadovoljan imaš dva tjedna da se predomisliš i tražiš svoj novac nazad. Ako si platio putem portala Entrio vraćam ti uplaćeni iznos umanjen za proviziju Entrija (cca 90kn), u roku sljedeća dva tjedna.

Ako si uplatio direktno na moj žiro račun, novce dobiješ u punom iznosu nazad, u istim rokovima.

Mogu li prvo isprobati program, pa se onda odlučiti?

Nažalost ne. Ali možeš tražiti novce nazad ako nisi zadovoljan.

Mogu li platiti u ratama?

Iz tog razloga sam aktivirala prodaju preko portala Entrio. Kod njih možeš platiti svojim kreditnom karticom koja ti omogućuje da sam razlomiš iznos na rate (to je onda između tebe i kartičarske kuće).

Koliko vremena mi treba za zadatke u modulima?

Ispočetka oko dva tri sata po modulu, ali kasnije i više.

Ima li garancije da ću uspjeti od svoje ideje napraviti uspješni poslovni plan?

Vježbe koje radimo su isprobane i ako ih radite ispravno daju točan rezultat. No znate i sami da u Znate i sami da Život nema garancije, ali kroz ove vježbe i zadatke možete povećati sigurnost da će i stvarnost pratiti vaše planove. No nažalost ne mogu Ti dati 100%totnu garanciju za uspjeh.

Koliko često se ponavlja online grupni program?

3 ili max 4 x godišnje, ovisno o mojim drugim obavezama.