web analytics

Kako Design Thinking može pokrenuti Tvoj posao na bolje (2)

Kreativni Hot Spot

To je baš ona stvar, trenutak, način u kojem se može u odnos između tebe i tvojeg klijenta ubaciti nešto čarobno, kreativno, što daje dodatnu vrijednost tvojem klijentu, ono nešto zbog čega će te on izabrati.
Istovremeno, to je mjesto, stvar, trenutak u kojem može doći do izražaja tvoja posebnost, autentičnost i neponovljivost – mjesto iz kojeg gradiš svoju prepoznatljivost, brend.

Posao, bez obzira koje je vrste, uvijek je nešto što se događa među ljudima – i s jedne i s druge strane su uvijek ljudi, i zato uvijek možemo napraviti razliku.
Design thinking je metodologija koja u svojoj osnovi ima iskrenu, empatičnu zainteresiranost za stvarnog čovjeka, koja nam pomaže detektirati te čarobne Hot Spot trenutke koji zaista čine razliku.

 

Kreativni Hot spot – kako promijeniti obično iskustvo u neobično.
Mjesto gdje obično iskustvo postaje izvanredno i autentično.

Kako bi i osobno osjetili razliku, ovdje je malo zadatak, sličan onima koje radimo u interaktivnom online programu Tvoja #odličnaideja – pričam Ti priču o jednoj kupovini koju većina žena obavlja vrlo često, barem jednom mjesečno, i pitam Te:

Kakvo bi trebalo biti tvoje iskustvo u toj trgovini, da te ona zauvijek zadrži za svog klijenta?

… i pričam moje iskustvo, od prije dosta godina – i vjerujem da je sada u većini trgovina drugačije, da se promijenilo na bolje.

Što bi Tebe kao klijenta zadržalo?

One thought on “Kako Design Thinking može pokrenuti Tvoj posao na bolje (2)

Comments are closed.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top