Imaš svoju verziju uspjeha? Pusti je u eter – budi gost u podcastu!

Možeš biti slastičar, pisac, izrađivač nakita, fotograf, svjetski putnik, dizajner, prevoditelj, portir, kipar, blagajnik, učitelj joge, forenzičar, financijaš, voditelj ureda, odgajatelj, građevinar, čistač, oftamolog, direktor, frizer, trener …. ma možeš raditi bilo što, ako to radiš na svoj način, autentično i s ljubavlju.
Ako si Ti onaj koji s užitkom raspravljaš o nijansama i posebnostima svog načina i pristupa struci, ako obožavaš svoje klijente i možeš danima pričati o njima – Ti si moj čovjek!

Javi se i ispričaj mi kako to radiš, a ja ću tvoju priču pretvoriti u uzornu podcast epizodu koja će trajati. Da, usput ćeš dobiti i besplatnu promociju 

Ovako ćemo to napraviti: poslati ćeš mail na dnk@dnk.com.hr i predstaviti se, čuti ćemo se i ako si u Zg, dogovoriti za kavu u centru grada, na koju ću ja doći sa diktafonom, a ti sa pričom, i za pola sata smo gotovi.
Ako nisi za kavu ili nisi iz Zagreba, sve isto – razgovor ćemo napraviti virtualno 

Broj ljudi je ograničen, stoga se javi što prije i tagaj posebne prijatelje Veselim se da se vidimo!

PS. da stekneš dojam kako to u konačnici izgleda, ovdje su moje prijašnje podcast epizode i razgovori http://dnk.com.hr/category/podcast/

Sve informacije možeš dobiti mailom na dnk@com.hr