Autofokus: Samoća ili/i osamljenost

Autofokus:

Samoća ili/i osamljenost

I 30.3.-20.4.2017
II 26.4.-16.5.2017

Samoća i/ili osamljenost – tema je koju je, vjerujem svatko od nas upoznao. Paleta tema pod ovim naslovom je vrlo široka, od kada ste i sami i osamljeni u isto vrijeme, pa do situacija u kojima se uključeni u društvo, imate prijatelje i partnera/icu, ali se ipak osjećate odvojeno. Ugodnoj samoći se predajete u trenucima guštate u solo šetnji šumom, a istovremeno ona vas povrijeđuje kada osamljeni slijedite svoj stav koji je različiti od drugih.
Postoje mjesta na koja idete da bi bili sami, postoje mjesta na kojima ne možete biti sami, a opet samoća može biti i samo unutarnje stanje i vaš osjećaj.
Svatko od nas ima neko vanjsko ili unutarnje mjesto gdje mu/joj se ugodna samoća pretvara u tužnu osamljenost, i na ovo radionici se fokus naših kamera okreće prema tom mjestu.

O radionici Autofokus

Ova radionica organizirana je u zatvorenoj facebook grupi, stoga je potrebno da se za nju na vrijeme prijavite kako bismo vam prije početka radionice poslali pozivnice za grupu. Kada Autofokus radionica krene neće biti naknadnog uključivanja ljudi, stoga se javite na vrijeme, rok za prijavu je dan prije početka radionice.

Radionica ima 6 zadataka, odnosno tema, i svaki treći dan ćemo vam mailom predstaviti novi zadatak, sa svim potrebnim uputstvima za rad. Vaš rad će biti samostalan, na način i u vrijeme koje vama najbolje odgovara. Kada ih pripremite, svoje fotografije ćete postavljati u našu zatvorenu grupu, na način i uz obradu koju ćemo vam predložiti … i ukoliko uložite malo pažnje, truda i vremena, radionicu ćete posve sigurno završiti sa novim spoznajama i uvidima.