About

Misija, vizija … i tajni sastojak uspjeha

Vi ste kreativna, multitalentirana osoba koja ulaže veliki trud u ostvarivanje svojih ciljeva, i to vas veseli. Znate razliku između putovanja i dolaska na odredište, i veseli vas i jedno i drugo. Imate ideju, ne samo jednu, nego nekoliko njih, i sve ih podjednako volite.

Vjerujete da dobro na kraju pobjeđuje, i ponekad (odnosno često) ponekad plačete na pekmezave filmove. Tu i tamo i na dobre reklame.

Sretni ste kada se pokaže da su ljudi ipak u osnovi dobri, i da nikada nije kasno. I nije kasno, jer je sada došlo Vaše vrijeme – odlučili ste svoju strast, ljubav, umijeće pretvoriti u posao, Vaš posao.

Odlučili ste biti slobodni i otvoriti “nešto svoje” i raditi napokon za sebe. Za početak možda usput, uz redovni posao, ali želite da “to vaše” odraste u pravi, ozbiljni, uspješni posao, koji će u mikroperspektivi promijeniti Vaš život, a u makriperspektivi i cijeli svijet.

Ali …

Jedina sitnica koja vas muči je što imate osjećaj da vam je prilika otvorena, ali ne znate točno od čega krenuti. Ne znate koji je najbolji način. Niste sigurni koja ideja je prava. Ili ste krenuli, ali imate osjećaj da ima “još nešto” što bi vas lansiralo daleko dalje od mjesta na kojem se sada nalazite. Prijatelji vas podržavaju jer vas vole (jer tko vas ne bi volio), ali … odjednom shvaćate da vam nedostaje neki “tajni sastojak” kojim će prepoznati pravu stvar, vaš autentični način, i otvoriti smijer i način za rast.

Moja misija je pomoći da pronađete svoj “tajni sastojak” uspjeha, da se između vas i svijeta dogodi “klik uspjeha” i da ono o čemu sanjate postane stvaran, uspješan i profitabilan plan, i u konačnici isto takav posao. Neki talenti su samo talenti za guštiranje, a neki u sebi kriju sjeme uspjeha, i moja želja je pomoći da uživate u prvima i zaradite od drugih.

Moj način nije dati vam univerzalne recepte niti odgovore, već pružiti asistenciju u procesu pronalaženja vaših autentičnih načina, u propitkivanju načina aktivacije vaših vještina i znanja, i vodstvo u kombiniranju istih na način da stvorite svoj autentični brend i profitabilan plan.

Vidjeti ćete, otkriti će se da znate puno više nego što vam se u ovom trenutku čini, i da možete daleko više nego što sada mislite da biste smjeli.

Zašto mislim znam da mogu pomoći?

Počeci su moja specijalnost. Njima se bavim još od 2000 godine, prolazeći ih i sama, i radeći i prateći druge ljude na njihovim izazovima.

Trebalo mi je vremena da to uvidim, ali da, život me je stalno stavljao na neki novi početak. Nikada nisam imala problema sa famoznim “prvim korakom”, no vremenom sam shvatila da su oni koji slijede ti koji određuju da li će neki poduhvat biti uspješan ili ne. Svaki novi početak me odveo na jednu stepenicu spoznaje više, i donio mi jedan komplet vještina više, no ipak sam sa svakim novim početkom kretala od nule – sve više i pozitivnije, ali ipak nule. To je naime priroda početka – kada se na njega odvažite, pozitivna nula vam je uvijek polazišna točka.

Učiti nove vještine i mijenjati načine razmišljanja u odraslim godinama nije lako, ali vremenom je to postala moja strast, koja me dovela do toga da se, nadograđjući na zvanje arhitekta znanja i iskustva o project managementu u graditeljstvu, vođenju trgovine i galerije, organiziranju sajmova, partnerstvu u građevinskom poduzeću, rada u malim privatnim poduzećima, te farmaceutskom i medijskom koncernu, investiram u sebe na način da sam se,  gotovo 4 godine kontinuirano educirala za i rad s ljudima koji su usmjereni na aktiviranje svojih potencijala da bi ostvarili svoje ciljeve.

Asistirati drugim ljudima na ostvarenju njihovih osobnih i poslovnih projekata ispunjava me daleko više od građenja zgrada – iako ima sličnosti, zadovoljstvo je u radu s ljudima za mene puno veće.

U osnovi, princip je jednostavan: potrebno namj je pronaći i utvrditi čvrsti temelj (vrijednosti, cilj, razlog, vizija, misija), nadograditi ga sa odličnim materijalom (sposobnostima, uslugom ili proizvodom), i sve skupa dobro dizajnirati (brendirati) – i naravno pronaći pravu lokaciju (publiku, kanale, klijente).

Ovo je moj put i način rada, koji aktivno idem od 2012 godine, i koji je i vas doveo k ovdje, k meni.

Kreativno razmišljanje i pronalaženje neočekivanih odgovora, te ponovno promišljanje i pronalaženje novih perspektiva kako sagledati postojeće stvari moja su strast i usmjerenje u coachingu.

Nekonvencionalne tehnike često daju iste takve odgovore – i to je to što vam treba kako bi u svom izričaju prema svijetu bili autentični i jedinstveni. Inženjerski mindset mi pomaže sva rješenja do kojih dolazimo budu primjenjiva, stvarna i na vama željeni način profitabilna.

Veliki dio mog iskustva i poznavanja osnovnih tehničkih alata koji vam trebaju za što bolju prezentaciju vaše djelatnosti možete uloviti u povremenim besplatnim treninzima (najave pronađite na Facebook stranici ili kroz newsletter), koji bez obzira na nedostatak cijene imaju višak vrijednosti, i radim ih sa punim srcem i željom da vam pomognem ili skratim put koji sam sama prolazila.

Moja edukacija

Executive coaching, LQ Zagreb i AoEC London

TRE® certified provider,  with David Berceli & Fiona Liebowitz, Bucharest

Terapeutic Photography education workshop with Judy Weiser, Bologna

Clinical Expressive Arts Therapy, dvogodišnja edukacija, voditelj dr. Avi Goren Bar PhD, Zagreb

NLP Master practitioner, Life coach,  Emotional intelligence coach, Weight loss coach – Global NLP, Amsterdam

Wingvawe coach, NLP Akademija, Zagreb.

MA Arhitekture, Zagreb

Podijeli