Galerija radova / Autofokus: Samoća ili/i osamljenost

Veseli me predstaviti vam fotografije koje su, prema zadacima radionice Autofokus, snimili polaznici. Naravno, bilo je još fotografija, ovdje vam donosim samo one za koje su mi ti dragi ljudi / fotografi dali dozvolu za objavu.

This slideshow requires JavaScript.

Inače, ove fotografije su tek početak procesa aktivacije kroz terapeutske tehnike rada sa fotografijama, a kroz ovu promotivnu radionicu polaznici su mogli steći dojam na koji način isčitati informacije koje njihov vlastiti fotomaterijal skriva – a da bi se načela potpuna čarolija potrebno je generirati što više vlastitog fotomaterijala i što bolje odraditi posljednji zadatak radionice.

Ukoliko želite i sami iskusiti kako se praticira terapeutska fotografija, prijavite se za sljedeću besplatnu radionicu ovdje!

 

Uz to, svakako imajte na umu da je ovako organizirana promotivna radionica ipak više informativnog nego terapeutskog karaktera, da ovakva radionica koje zamjena za terapiju i za coaching, te da je za kvalitetne rezultate i dublje uvide ipak potreban individualni pristup, o čemu se možete informirati ovdje.